Consistență și strategii de lungă durată, profund ancorate în spațiul cultural național

Client: UNITER

Categorie serviciu: Comunicare online

Perioadă desfășurare: 2014 - prezent

Digital Heart are în portofoliu comunicarea online (website și Social Media - Facebook, Instagram) pentru ultimele nouă ediții ale: Festivalului Național de Teatru, Galei Premiilor UNITER, Galei Tânărului Actor HOP, Campaniei Artiștii pentru Artiști, evenimente culturale de talie națională. 

Performanță prin consecvență și meticulozitate

Mentenanță & suport permanent

Ne ocupăm de funcționalitatea website-urilor și a clipurilor embedded de pe site-urile afiliate UNITER, care generează un trafic de talie națională pe toată perioada anului, dar în special în timpul evenimentelor și festivalurilor consacrate.

Conținut personalizat și instant

Ne consultăm cu clientul nostru și realizăm postări și articole de blog actualizate conform momentului. Altfel spus, dăm ora exactă în materie de noutăți din lumea teatrală, prin flexibilitate și eficiență într-un timp extrem de scurt.

Stabilitate și încredere

Am fundamentat o relație profesională de încredere și de lungă durată cu UNITER. Oferta noastră constă în stabilitate și disponibilitate, fără a neglija, totodată, calitatea serviciilor oferite. Dovada este colaborarea noastră, care datează de ani de zile.