Cotidian cultural de anvergură națională - proiect de suflet

Client: Teatrul Metropolis

Categorie serviciu: Creație și dezvoltare concept & Comunicare online

Perioadă desfășurare: 2013 - prezent

Digital Heart a creat de la zero conceptul Ziarul Metropolis, cotidian exclusiv cultural, și a gestionat strategia de conținut editorial în ultimii 9 ani, cu rezultate remarcabile: crearea unei comunități de 220.000 de urmăritori pe contul oficial de Facebook al publicației, doar din conținut organic, fără investiții în publicitate plătită. Ziarul, care este parte a Teatrului Metropolis din București, are, în medie, 100.000 de vizitatori unici pe lună. Digital Heart coordonează în continuare strategia editorială.

Peste 220,000 de urmăritori din conținut organic

Concepere și dezvoltare online

Proiectul Ziarul Metropolis este un produs original Digital Heart, sub egida Teatrului Metropolis, de la concept, la implementare și distribuire online. Noi ne ocupăm, și ne-am ocupat încă de la început de tot ceea ce înseamnă comunicare online.

Consecvență și strategie

Performanța în spațiul online necesită timp și consecvență, iar Ziarul Metropolis este dovada reușitei în cazul unei strategii bine-formate și a unui conținut autentic și de calitate.

Stabilitate și încredere

Am fundamentat o relație profesională de încredere și de lungă durată cu Teatrul Metropolis. Oferta noastră constă în stabilitate și disponibilitate, fără a neglija, totodată, calitatea serviciilor oferite. Colaborarea noastră datează de ani de zile și a fost clădită prin comunicare liberă și cooperare.

Lasă un răspuns

Adresa dvs de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Postează comentariu