O strategie completă, coafată pentru lumea beauty!

Client: Cinnamon Beauty Salon

Categorie serviciu: Pachet complet editorial

Perioadă desfășurare: 2009 - prezent

Digital Heart administrează integral conturile de Social Media (Facebook și Instagram) ale Cinnamon Beauty Salon, lanț de 3 saloane situate în zona centrală a Bucureștiului. Totodată, creează și gestionează atât materialele pentru reclame plătite (text și vizual), cât și newslettere săptămânale, lead magnet-uri, materiale gratuite, articole de blog pentru website, optimizări SEO și calendare editoriale.

Frumusețea Marketingului Digital

Calendar editorial lunar

Organizăm un calendar editorial lunar divers, engaging și bine structurat, care constă în postări zilnice pe diverse platforme de Social Media, cu informații selectate cu grijă și un design fresh, în conformitate cu identitatea afacerii.

Conținut personalizat și instant

Menținem activitatea în secțiunea de blog a website-ului Cinnamon Beauty Salon, cu conținut de specialitate și un ton cordial, adecvat pentru avatarul de client. Articolele redactate sunt împrospătate constant, pot fi folosite oricând pentru promovare, și sunt optimizate SEO.

Stabilitatea imaginii brandului

Fiecare acțiune și întreaga strategie de prezență pe Social Media este gândită în conformitate cu vocea afacerii, ceea ce stârnește reacții de la comunitatea formată în jurul Cinnamon și aproprie clienții de un brand cu valori autentice și o misiune clară.

Lasă un răspuns

Adresa dvs de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Postează comentariu