Promovare lună și bec, comunicare clară și fără pete

Client: MP Cleaning

Categorie serviciu: Promovare online

Perioadă desfășurare: Aprilie 2022 - prezent

Unul dintre cei mai noi clienți Digital Heart, MP Cleaning, beneficiază de pachetul complet de promovare plătită (Facebook Ads, Instagram Ads, Google Ads) pentru a recruta noi angajați în cadrul companiei. De asemenea, Digital Heart gestionează ramura de comunicare online eficientă cu potențialii candidați prin contact permanent cu aceștia.

Igiena lucrului bine făcut

Lead-uri garantate

Colaborarea dintre Digital Heart și MP Cleaning a fost de la început una fructuoasă. Derulăm campanii de publicitate menite să adune cât mai multe lead-uri (prin Newsman, Facebook Leads), postăm și administrăm conturile de rețele sociale ale companiei (Facebook, Instagram), publicăm anunțuri prin intermediul grupurilor de Facebook pentru obținerea de feedback.

Promptitudine și raport periodic

Trimitem săptămânal către MP Cleaning rapoarte cu lead-urile generate și statistici relevante, cu o analiză completă a performanței materialelor folosite. Astfel, întreaga procedură rămâne transparentă, iar clientului îi este explicată fiecare etapă a demersului.

Asigurarea unui canal de comunicare

Optimizăm relația dintre lead-urile generate și client, făcând trecerea firească de la reclamele plătite la interviul de angajare, fiind o punte de încredere și verificând datele înainte de a le furniza mai departe. Astfel, datele furnizate sunt calitative și marja de eroare este redusă semnificativ.

Lasă un răspuns

Adresa dvs de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Postează comentariu