De obicei, primim întrebări despre

1. Ce poate face agenția Digital Heart pentru mine?

Abordarea noastră presupune 100 de acțiuni de implementare în primele șase luni de colaborare, pornind de la întâlnirile de prospecție, în care stabilim care sunt avatarul clientului, tone of voice-ul companiei și canalele editoriale disponibile. Apoi facem evaluarea acestora, recomandăm îmbunătățiri și întocmim un calendar editorial lunar de postări, pe care îl și punem în aplicare pe paginile de Social Media.

Ne ocupăm și de e-mail marketing, creăm lead magnet-uri pe site-ul brandului tău, pentru a crește baza de date. Pe scurt, oferim un suflu autentic, susținut și bine definit prezenței online a brandului tău.

2. De ce să apelez la voi?

Dacă ți-ai epuizat inspirația pentru conținut fresh și engaging pentru brandul tău, dacă nu mai dispui de timpul necesar pentru a-l promova online sau dacă pur și simplu simți că nu ai rezultate mulțumitoare din prezența pe Social Media, putem face noi toate acestea pentru tine! Business-ul tău se va impune în spațiul virtual fără a mai fi un motiv în plus de stres pentru tine.

3. Cum îmi pot da seama că am rezultate?

Avem unelte de măsurare a performanței online a paginilor tale, cu care te ținem la curent în permanență, însă este un proces care necesită timp și consecvență. Nu facem minuni peste noapte. Rezultatele vor deveni vizibile în timp, de obicei după primele 3 luni de conținut, prin constanță și obiective clar definite.

Nu te-ai lămurit?

Scrie-ne chiar acum pentru a programa o ședință 100% gratuită de consultanță cu echipa Digital Heart! Îți vom putea răspunde la întrebările pe care le mai ai.

Trimite!