Sabina BOARU
Manager Cinnamon Beauty Salon

Digital Heart se ocupă de ani buni de toate canalele de socializare Cinnamon, și sunt toate foarte bine puse la punct. Prezența noastră online aduce și readuce clienții în locațiile noastre, iar programatorul nostru este atât de plin încât am deschis un nou salon Cinnamon în iulie 2021. În plus, reclamele pentru campaniile de oferte ale lunii sunt cele mai cerute servicii ale salonului fiindcă agenția știe exact cum să se adreseze clientelor noastre și cum să ajute noi oameni să ne descopere lună de lună.

Iuliana TIVADAR
Expert marketing Universitatea de Vest din Timișoara-FEAA

Dan și echipa sa sunt profesioniști, au făcut o treabă extraordinară ajutându-ne să dobândim vizibilitate pe piața locală într-un timp foarte scurt. Au îndeplinit și au depășit toate așteptările noastre. Recomand cu drag.

Cristian STANCIU
CEO Realkom Imobiliare

Un coleg de la o agenție concurentă ne-a invidiat pentru prezența noastră în Social Media și mi-a cerut contactele agenției. Le-am ținut secrete până acum, dar acum poate afla că lucrăm cu Digital Heart. Cred că e bine să știe cât mai mulți proprietari de business că pot lucra în sfârșit cu o agenție care chiar își face treaba.

Aura CORBEANU
vicepreședinte UNITER

Cei de la Digital Heart sunt super-profesioniști și implicați în viața culturală. Sunt interesați de susținerea și promovarea valorilor culturale în context național și european. Sunt creatori de succes ai unei agenții de succes, agenție unică în spațiul cultural românesc. Pasiunea este cea care îi definește! Și pe noi. Și de aceea suntem parteneri!

Părerea ta este cartea noastră de vizită!

Aceasta este pagina pe care am ales să păstrăm recenziile celor cu care lucrăm sau am lucrat. Considerăm că nimic nu face dovada unor sarcini îndeplinite cu brio cu mai multă acuratețe decât satisfacția clienților noștri.

Lasă o recenzie aici!

 

Trimite!